Σχετικά με εμάς

banner image

Δ. Καφετζής & ΣΙΑ Ο.Ε.
Έργα Πρασίνου | Κατασκευή - Συντήρηση
Σχετικά μ'εμάς:
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται  από το 1996 έως και σήμερα στο χώρο του πρασίνου. Διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό μπορεί να αναλάβει την συντήρηση, το κλάδεμα ή και την κοπή  ψηλών δέντρων στην Καβάλα, στα Δωδεκάνησα αλλά και σε όλη  την Ελλάδα.

Μια άρτια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών -οι εναερίτες κλαδευτές του προσωπικού μας, είναι άριστα εκπαιδευμένοι και διαθέτουν Πιστοποιητικό Ασφαλούς Εργασίας για ύψος- σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό και τα ανυψωτικά καλαθοφόρα οχήματα που διαθέτουμε, την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, μας δίνουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουμε οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί και να επέμβουμε σε μεγάλα ύψη τηρουμένων όλων των νόμιμων και αναγκαίων μέτρων ασφαλείας.

 

 

Χάρη την μακρόχρονη ενασχόλησή μας με το κλάδεμα δέντρων, η επιχείρησή μας γνωρίζει πολύ καλά για το πώς και πότε πρέπει να γίνει το κλάδεμα των δέντρων και το εφαρμόζει πιστά σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Αναλαμβάνουμε και παρέχουμε με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας σε έκτακτες ανάγκες, για ζημιές που προκλήθηκαν από ακραίες καιρικές συνθήκες, ακόμα και σε δύσβατες και δυσπρόσιτες περιοχές.

Μην Διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια επίσκεψη στο χώρο σας για να σας λύσουμε κάθε σας ανάγκη, ανεξαρτήτου μεγέθους και δυσκολίας!

Στόχος μας είναι πάντα η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή σας με ασφάλεια καθώς και το τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα.

Οι υπηρεσίες μας


Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ.
 2510836630 | Κιν. 6942200062
Email: dimkafetzis@gmail.com